Markedsføring, marketing, grafisk linie, grafisk identitet, rentegning, billedbehandling, pdf til tryk, rådgivning, teknisk sparring

Tips til marketing

Om alt hvad du kan gøre for at forbedre din virksomheds markedsføring, virksomhedenes image og ansigt udadtil.

tirsdag, februar 19, 2008

Snyd og bedrag i optimeringen til søgemaskiner

Der er mange måder hvorpå mere eller mindre underlødige foretagender forsøger at snyde dig til at tro at du sikrer dig en høj Page Rank, når du køber deres service. Linket til denne artikel er blot et eksempel. En høj Page Rank skulle helst sikre dig mere trafik på din site, da vigtigheden af sitet stiger, og sitet kommer længere frem i listen af søgeresultater. Men er det nu så enkelt?

En måde at efterprøve det på, er hvis man tjekker med andre lignende sites og bruger andre redskaber.

For eksempel har jeg ikke optimeret min egen site www.graphos.dk særligt meget, ej heller skabt eller udvekslet links, så derfor er det egentlig ikke så underligt at siden roder rundt med en Page Rank på blot 1.

MEN: kan man deraf konkludere at der ikke er trafik på sitet? Nej bestemt ikke. Dette tjekkes efter med ALEXA. I nævnte eksempel efterprøvede jeg med en konkurrende virksomhed, som poppede op på første side i søgeresultaterne. Alexa måler trafikken på sitet, hvilket ikke behøver hænge sammen med siderangordenen (Page Rank). Det er forklaringen på at graphos.dk med Page Rank 1 har langt mere trafik end end konkurrende site med Page Rank 4.

Etiketter: , , ,